Pannonhírnök
Keresés
Close this search box.

Miskolci iskolásokat segített adományával a DM

A Symphonia Alapfokú Művészeti Iskola és a ZENITA kapott támogatást.

Hittner Krisztinával, a dm Kft. PR és ügyfélszolgálati csoportvezetőjével beszélgettünk, akivel egy adományozás révén találkoztunk.

Pannon Hírnök magazin: A dm az általuk forgalmazott termékekből összeállított ajándékcsomagokkal lepte meg a Symphonia Alapfokú Művészeti Iskola miskolci diákjait. Hogyan kezdődött az ismeretség?

Hittner Krisztina: Az iskola talált ránk; megkerestek minket, hogy szerveznek egy tematikus napot, amihez terméktámogatást kértek tőlünk. Mivel az egészséges életmód és a szépségápolás állt a nap fókuszában, így jól tudtunk kapcsolódni ehhez a kezdeményezéshez a termékekkel. A programról és a zenei oktatás szerepéről természetesen voltak információink.

Milyen termékek voltak az ajándékcsomagban?

A csomagba alapvető higiéniás termékek kerültek: tusfürdő, dezodor, fogkrém és női higiéniás termékek.

Egy előadást is hallhattak a miskolci diákok. Miről beszélt az előadó?

Tudomásunk szerint a tisztálkodás, szépségápolás mellett az egészséges életmóddal kapcsolatban hangzottak el információk, de mi alapvetően a termékekkel járultunk hozzá az eseményhez.

Mit jelent a dm számára a társadalmi felelősségvállalás? Tettekben hogyan nyilvánul ez meg?

Központi társadalmi felelősségvállalási stratégiánk mentén éves szinten 100 millió Forint értékben elsősorban termékkel és másodsorban pénzzel segítünk országos szervezeteket. Az Együtt egymásért égisze alatt futnak ezen projektjeink, amelynek keretében hátrányos helyzetű családokat, a környezetvédelmet, valamint a mentális és fizikai egészségvédelmi edukációt támogatjuk.

Helyi szinten támogatjuk a kis közösségeket, gyermekeket így kerültünk kapcsolatba a Sympfonia Alapfokú Művészeti Iskolával is.

Emellett az üzleteink nyitásai alkalmával úgynevezett jótékonysági kasszázás keretében egy órányi forgalmat helyi jótékony célra ajánlunk fel. Valamint üzleteink évente saját termékadományozási kerettel rendelkeznek, illetve a Két nap másokért programunk keretében kollégáink évente két napot tölthetnek önkéntességgel.

Meséljen a dm saját termékeiről! Mit kell tudni a Balea termékcsaládról, és mely korosztályoknak ajánlja?

A több mint 800 különböző Balea termék minden igényt kielégít, legyen szó akár arc-, test-, vagy hajápolásról. Egyes termékek kifejezetten egyes korosztályoknak szólnak, illetve elérhetőek kifejezetten nők vagy férfiak számára kifejlesztett termékek. A különböző illatvariánsok és a limitált termékek által mindig van lehetőség újabb termékeket megismerni, kipróbálni.

Saubär maci, a dm kabalafigurája és a Balea termékek Miskolcon

A miskolci Szinvaparkban a napokban adták át a felújított dm-üzletet. Ha jól tudom, ez egyike volt az első magyarországi dm-üzleteknek. Miben újult meg a miskolci áruház?

Az újranyitott boltban nagyobb területen, kibővített, igényes, vásárlóbarát környezetben várjuk vevőinket, változatlan nyitvatartással hétfőtől szombatig, reggel kilenctől este nyolcig, vasárnap pedig tíztől hat óráig.

A nyitáson többszörös pont promócióval kedveskedtünk a vásárlóknak, a gyerekek együtt játszhattak Saubär macival, egy bizonyos vásárlási összeg felett szerencsekeréken pörgethettek a vásárlók, illetve dmBio termékeket is kóstolhattak.

Emellett Cselepák Balázs és Fandl Ferenc színészek várták vásárlóinkat a kasszában egy órán át, az ez idő alatt befolyt összeget a ZENITA – Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány számára ajánlottuk fel.

Úgy tudom, a Symphonia Alapfokú Művészeti Iskola támogatása már több éve tart. Vannak jövőbeli közös tervek? Esetleg hangszeres diákok koncertje valamelyik dm-rendezvényen?

Nyitottak vagyunk természetesen arra, hogy ha az iskola hasonló edukációs programot szervez – mint az a mostani volt -, akkor termékadománnyal járuljunk hozzá. Vállalati rendezvényeink programjánál el tudjuk képzelni a zeneiskolás diákok koncertjét, de egyelőre konkrét tervek erre vonatkozóan nincsenek.  A dm elsősorban saját szervezésű edukációs programokat szervez, idén például a gyermekek egészséges táplálkozása került fókuszba a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével együttműködve, illetve női egészség témában pedig a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesületét támogatjuk pedagógusok számára hozzáférhető edukációs anyagok kidolgozásában. Ezen kezdeményezések mellett eseti jelleggel van kapacitásunk egyéb edukációs projektek támogatására is.

Nyitókép: Balea termékek a dm miskolci üzletében 

 

MEGOSZTÁS
Facebook
Twitter
LinkedIn
További cikkek