Háromszázezer látogatót várnak Debrecen nyári kulturális fesztiváljaira
Minden hónapban tartanak egy-egy nagy fesztivált a nyáron.
Minden hónapban tartanak egy-egy nagy fesztivált a nyáron.
Több mint 200 vendéglátóhely várja a vendégeket.
Április 30-ig várják a nevezéseket.
Február 20. és 23. között székely ételek kóstolhatók a vásáron.
Kóstolókkal és webshoppal várták a látogatókat.
Alapját gianduja, mogyoró és csokoládé adja.
Különlegesség – nem csak ünnepi alkalomra.
Gyors, isteni finom és főétkezésnek is tökéletes.
Az új év kezdetén nem hiányozhat a menüből a lencse.
Az ünnepekhez kötődő italokból kaphatunk ízelítőt.
Főtt-füstölt csülkös kolbásszal töltve készül.
Beköszöntött a kocsonyaszezon. Íme egy igazi téli finomság Csabi chef konyhájából