
Háromszázezer látogatót várnak Debrecen nyári kulturális fesztiváljaira
Minden hónapban tartanak egy-egy nagy fesztivált a nyáron.

Minden hónapban tartanak egy-egy nagy fesztivált a nyáron.

Több mint 200 vendéglátóhely várja a vendégeket.

Április 30-ig várják a nevezéseket.

Február 20. és 23. között székely ételek kóstolhatók a vásáron.

Kóstolókkal és webshoppal várták a látogatókat.

Alapját gianduja, mogyoró és csokoládé adja.

Különlegesség – nem csak ünnepi alkalomra.

Gyors, isteni finom és főétkezésnek is tökéletes.

Az új év kezdetén nem hiányozhat a menüből a lencse.

Az ünnepekhez kötődő italokból kaphatunk ízelítőt.

Főtt-füstölt csülkös kolbásszal töltve készül.

Beköszöntött a kocsonyaszezon. Íme egy igazi téli finomság Csabi chef konyhájából