Kocsonya – egy igazi téli finomság Csabi chef konyhájából
Beköszöntött a kocsonyaszezon.
Beköszöntött a kocsonyaszezon.
Vasárnapig estig tart Miskolc belvárosában a közkedvelt téli rendezvény
Újra kocsonyakülönlegességekkel és többféle ízesítésű forralt borral várják az érdeklődőket szombat délután a Pest megyei Vácrátóton.
Februárban nem lehet megrendezni a kocsonyaünnepet, de a szervezők nem adják fel a reményt, és arról kérdezik a miskolciakat: melyik évszakban pótolják a fesztivált?
A hagyományos téli ételek mellett béka-, nyúl- és vaddisznókocsonyát is lehetett kóstolni, a fesztiváli hangulatot ismert zenekarok, énekesek biztosították.
Meghosszabbították a Kocsonya Farsang egyik rendezvényét.
Három színpadon 50 fellépő gondoskodott a jó hangulatról.