Koronavírus – Elbocsátásokra készülnek a német vállalatok
Az ifo áprilisban készült felmérése alapján a vendéglátásban és catering szolgáltatásokban a vállalatok 58 százaléka készül elbocsátásokra, de a többi ágazatban is leépítések várhatóak.
Az ifo áprilisban készült felmérése alapján a vendéglátásban és catering szolgáltatásokban a vállalatok 58 százaléka készül elbocsátásokra, de a többi ágazatban is leépítések várhatóak.
Az ország legjobb éttermei közé 2019-es teljesítményével a Stand után sorrendben az Onyx, a Babel, a SALT Budapest, a Borkonyha, a Costes, a Pasztell, a Costes Downtown, a St. Andrea Restaurant, a Textúra, a Stand25, és az Arany Kaviár került.
Rekordszámú étteremmel és a korábbi években megszokottnál hosszabb ideig, tíz napon át várja a vendégeket márciusban a tavaszi Országos Étterem Hét.
A fővárosi kereskedelmi szálláshelyek árbevétele megközelítette a 25 milliárd forintot.
„A (magyar) turizmus és ezen belül Eger hihetetlenül emelkedő pályát fog befutni” a következő években – hangoztatta.
A több napra Magyarországra látogató külföldiek kiadásai 13 százalékkal nőttek.
A válaszadók 87%-ának a magyar ízvilág a kedvence.
A Balatonnál július közepén tartott egyhetes ellenőrzéssorozat alatt minden negyedik vállalkozásnál találtak valamilyen szabálytalanságot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai, akik csaknem háromezer vizsgálatot végeztek el
Már csütörtökön megtelnek a magyarországi szálláshelyek a húsvéti hosszú hétvégén, idén minden szállástípus iránt jelentős volt az érdeklődés – mondta a Magyar Szállodák és Éttermek
„Have you ever tasted palacsinta?”- kérdezte egy diák a magyar palacsintáról az amerikai kulturális attasét. Christopher Machin csütörtökön látogatott el az egyik miskolci iskolába, ahol amerikai hetet tartottak.