Pannonhírnök
Keresés
Close this search box.

Al Pacino életrajza októberben érkezik a könyvesboltokba

Az ősz egyik legnagyobb könyvszenzációjának ígérkezik a Sonny boy

Szomorú szemek, érzelmi mélységek, rekedtes hang, és mérhetetlen tehetség: ilyennek ismerjük és ezekért is szeretjük Alfredo James Pacinót. Ő az a színészóriás, akinek védjegyévé vált a titokzatosság, a kaméleonszerű átváltozóképesség – áll a HVG Könyvek hírlevelében.

Minden ízében olasz: erősre főzve issza a kávét, imádja a zenét, a szépség megszállottja, fontos számára a tökéletes megjelenés és stílus, valamint az élet élvezete. Az elmúlt évtizedekben számtalan alvilági vagy épp az igazságért küzdő hőst formált meg filmeken és a színpadon egyaránt.

Al Pacino életrajza titkokat fed fel

Október 30-án pedig végre megjelenik önéletrajzi kötete, a Sonny boy, mely már most előrendelhető. A Sonny Boy egy olyan ember memoárja, aki nem tart már semmitől és nincsenek többé titkai. A nagy szerepek, a meghatározó szakmai kapcsolatok a helyükre kerültek az életében, a szórakoztatást és a művészetet magas színvonalon hozta közös nevezőre.

Al Pacino mozgalmas, megpróbáltatásokkal teli, művészileg kiteljesedett életében mindig is a céltudatosság és a szeretet volt az iránytű. A szerelmed cserben hagyhat, az ambícióidat letörhetik, a rád ragyogó fények idővel elhalványulhatnak. De a szakmád, a színészmesterség iránt táplált mély szeretet, elkötelezettség és szenvedély végigkísér az utadon.

Az egyes szám első személyben megírt életrajzban a színész egy különleges utazáson társául fogadja az olvasót. Őszintén feltárja előtte karrierje meghatározó pillanatait, nehéz döntéseinek okait, és a legszemélyesebb érzéseit, gondolatait – annak történetét, hogyan lett a kis bronxi Sonnyból – ahogy a barátai becézték – Hollywood ünnepelt, Oscar-díjas színészfejedelme.

Az ősz egyik legnagyobb könyvszenzációjának ígérkezik a Sonny boy című kötet. Bővebb információ ITT olvasható.

Nyitókép:  Al Pacino híres tangója (Fotó: Filmkedvelők Facebook oldala)

MEGOSZTÁS
Facebook
Twitter
LinkedIn
További cikkek