Pannonhírnök
Keresés
Close this search box.

Tom Cruise látványos belépővel jelent meg a párizsi olimpián

Kaszkadőrprodukcióval vetette le magát a Stade de France stadion tetejéről.

Az ötkarikás játékokat záró gálán az amerikai himnusz elhangzása után ereszkedett le a magasból, átvette az olimpiai zászlót, majd elvitte a 2028-as nyári olimpiai játékok helyszínére, Los Angelesbe.

Augusztus 11-én este nagyszabású zárórendezvénnyel véget ért a párizsi olimpia. Kialudt az olimpiai láng és olimpiai zászlót átadták a következő eseményt rendező ország képviselőjének. A színészlegenda Tom Cruise-nak jutott a megtiszteltetés, hogy – Hollywoodhoz illő látványos keretek között – átvigye a zászlót Franciaországból az Amerikai Egyesült Államokba.

Tom Cruise a párizsi olimpián

Köztudott Tom Cruise-ról, hogy évtizedek óta kaszkadőrködik, így számára nem jelentett különösebb kihívást a most látott ugrás. A nézők egy szépen megkomponált jelenet részesei lehettek. Tom levette magát a párizsi aréna tetejéről, ahol földetérés után átvette az olimpiai zászlót és motorral elhajtott. Nem sokkal később helikopterre szállt, és átérve Amerikába az ikonikus Hollywood felíratnál egy ejtőernyős ugrást is bemutatott. Landolás után átadta az olimpiai zászlót amerikai sportolóknak, akik elvitték a Los Angeles-i stadionba.

Természetesen előre leforgatott videófelvételek segítségével jutott el Tom Cruise 3 perc alatt Párizsból Los Angelesbe, viszont a Párizsban látott ugrást és motorozást élőben csinálta végig.

Tom Cruise produkciója megtekinthető alább:

Nyitókép: Tom Cruise a párizsi Stade de France aréna tetején 2024. augusztus 11-én. (Fotó/forrás:Facebook/Addicted)

További cikkek